Categorii

Termeni si conditii site web


Acest site web este administrat de SC NEW TREND SERV SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Str. Izvorul Muresului nr. 13, Bl. D22, Sc B, Ap. 20, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti cu nr J40/2961/2004, cod inregistrare fiscala RO 16180650, capital social 200 LEI, telefon: +4 (031) 100 00 81, fax: +4 (021) 685 05 44, e-mail: office@francy.ro.


SC NEW TREND SEV SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC NEW TREND SERV SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SC NEW TREND SERV SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.


De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC NEW TREND SERV SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform art. 3 din OG 130 / 2000.


Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.


SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SC NEW TREND SERV SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


 In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:  

 

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

 

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune SC NEW TREND SERV SRL.

 

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC NEW TREND SERV SRL si CLIENT.

 

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC NEW TREND SERV SRL, prin care SC NEW TREND SERV SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

 

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

 

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

 

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANAZARE PE SITE. CONTRACTUL.


Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC NEW TREND SERV SRL isi deruleaza operatiunile pe SITE.

 

Daca SC NEW TREND SERV SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de catre SC NEW TREND SERV SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SC NEW TREND SERV SRL catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

 

Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi, sau pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi sau retururi. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare. Promotiile de pe site nu se pot cumula. Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.

SC NEW TREND SERV SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SC NEW TREND SERV SRL.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

 

OBIECTUL CONTRACTULUI.


Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SC NEW TREND SERV SRL. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SC NEW TREND SERV SRL pe SITE.

 

PRETUL CONTRACTULUI. Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SC NEW TREND SERV SRL, in orice moment, fara preaviz.

 

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SC NEW TREND SERV SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SC NEW TREND SERV SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

 

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

 

MODALITATEA DE LIVRARE.


SC NEW TREND SERV SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SC NEW TREND SERV SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

 

SC NEW TREND SERV SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat sau prin mijloace proprii.

 

MODALITATEA DE PLATA. 


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SC NEW TREND SERV SRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Plata in numerar:  Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

 

SC NEW TREND SERV SRL atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SC NEW TREND SERV SRL sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora.

 

Plata online folosind cardul:  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).

 

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

 

Ordin de plata:  Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC NEW TREND SERV SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

 

SC NEW TREND SERV SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT conform art. 155 (1) din Codul fiscal.

 

SC NEW TREND SERV SRL va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.


TERMENI DE LIVRARE.

 

SC NEW TREND SERV SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

SC NEW TREND SERV SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC NEW TREND SERV SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care SC NEW TREND SERV SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselorSC NEW TREND SERV SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.


POLITICA DE RETURNARE.


Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului conform art. 7(1) din Ordonanta de Guvern (OG) nr 130 / 2000 privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

Asadar, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

 

Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat in nici un fel.

Produsul trebuie sa aiba cutia in starea primita, nedeteriorata sau lipita. Pentru transport veti proteja cutia cu alt ambalaj astfel incat cutia sa ramana in starea in care ati primit-o.

 

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.


In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.


Procedura pentru returnarea produselor este urmatoarea:

 

1. Adresati solicitarea Dvs de returnare catre Departamentul Relatii cu Clientii prin e-mail la adresa: office@francy.ro sau la nr. de telefon: +4 (031) 100 00 81.

2. Pentru inregistrarea returului este obligatoriu sa ne transmiteti numarul si data comenzii, data receptionarii comenzii precum si numarul de cont pentru plata contravalorii returului. 

3. Programul Departamentului de Relatii cu Clientii este urmatorul: Luni-Vineri: 12:00-18:00.

3. Dupa primirea confirmarii solicitarii de retur din partea noastra, comanda poate fi returnata la adresa: Bucuresti, Sector 4, Bd. Marasesti nr 2B, Complex rezidential Carol Parc, Parter, Magazin "Francy". Cheltuielile de returnare sunt in sarcina Clientului,

4. Nu vor fi primite si receptionate coletele de retur pentru care nu s-a trimis solicitare si care nu au fost confirmate in prealabil.

5. Banii se returneaza doar in cont in max 30 zile de la primirea coletului.

6. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Client, nu se ramburseaza.

 

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client, exceptie facand situatiile in care: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele au fost livrate / facturate gresit precum si in situatia in care produsele prezinta defecte de fabricatie, situatie in care SC NEW TREND SERV SRL va suporta contravaloarea transportului.

Exceptii -  Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: produsele ale caror eventuale defecte au fost prezentate pe SITE, care in consecinta au preturi reduse, iar prin confirmrea Comenzii, Clientul a acceptat implicit aceste defecte.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

 

SC NEW TREND SERV SRL prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele obtinute de catre SC NEW TREND SERV SRL vor fi stocate în baze de date iar SC NEW TREND SERV SRL va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. Pentru executarea CONTRACTULUI, SC NEW TREND SERV SRL va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.


INFORMATII LEGALE.


RASPUNDEREA SOCIETATII:

 

SC NEW TREND SERV SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE. SC NEW TREND SERV SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SC NEW TREND SERV SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca urmare a utilizarii produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.


 

GARANTII: Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand formularul de contact.

 

FORTA MAJORA: Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA: CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC NEW TREND SERV SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SC NEW TREND SERV SRL sau a colaboratorilor acesteia. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor mentionate anterior, SC NEW TREND SERV SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

 

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

 

SC NEW TREND SERV SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC NEW TREND SERV SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.  SC NEW TREND SERV SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

 

SC NEW TREND SERV SRL nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.

 

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SC NEW TREND SERV SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 

•     activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC NEW TREND SERV SRL si a tertilor cu care SC NEW TREND SERV SRL are relatii de orice natura, inclusiv site-uri partenere, la adresele de e-mail comunicate SC NEW TREND SERV SRL,

•     participarea la concursuri, promotii;

•     transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

•     statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

•     pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului; 

•     cercetari de piata;

•     urmarirea datelor de vanzari.

 

Francy.ro foloseste un sistem de recomandari care nu pot fi considerate spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contin toate datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare. Adrese de e-mail vizate de recomandare provin direct din adresa de email a persoanei care recomanda si prin acceptarea termenilor si conditiilor este responsabila de recomandarile pe care le face. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, sau nu mai doriti sa primiti mesaje de informare sau comerciale, va puteti dezabona in orice moment prin accesarea acestui link.